JÍDELNÍ LÍSTEK
SEZNAM ALERGENŮ
1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK | ||
/pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich/ | ||
2. KORÝŠI a výrobky z nich | ||
3. VEJCE a výrobky z nich | ||
4. RYBY a výrobky z nich | ||
5. PODZEMNICE OLEJNÁ /ARAŠÍDY/ a výrobky z nich | ||
6. SÓJOVÉ BOBY /sója/ a výrobky z nich | ||
7. MLÉKO a výrobky z něj | ||
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY | ||
/mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich/ | ||
9. CELER a výrobky z něj | ||
10. HOŘČICE a výrobky z ní | ||
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY | ||
/v koncentraci vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2/ | ||
13. VLČÍ BOB /LUPINA/ a výrobky z něj | ||
14. MĚKKÝŠI a výrobky z něj |